Night Challenge 2016

De herfst is volop aanwezig, openhaarden worden weer vaker warmgestookt, klassieke auto’s die al of niet vrijwillig de winterstalling in gaan… Voor de leden van de Scimitar Club Nederland is juist dát het moment waarop ze al een heel jaar hebben gewacht. Want zij weten dat er dan weer een Night Challenge wordt gereden!

Net als vorig jaar weer een mooie rit met een opdracht: volg de route die de uitzetters hebben bedacht aan de hand van een kaartleessysteem dat de uitzetters uiteraard vooraf gaan uitleggen in een briefing. Welke dat gaat worden laten we spoedig weten! Het zal weer een sportieve uitdaging worden, de lat zal niet té hoog worden gelegd, dus iedereen kan meedoen. Na afloop wordt uiteraard aangegeven hoe je had moeten rijden volgens de organisatie. Een humorrijk en leerzaam moment vol ‘Zie je wel!’ en ‘Aha-Erlebnis’-volle reacties.

Doen jullie mee?
De uitzetters hopen op een mooie opkomst, want er is toch weer aardig wat tijd in gestopt. Vooraf aanmelden via e-mail (SCN-lid Cees Huisman: cees@montyclassics.com) op uiterlijk 21 november is noodzakelijk i.v.m. productie van routes en rallyschilden.

Samenvatting

Start en finishlocatie:
‘t Wapen van Bunnik, Dorpsstraat 9, 3981 EA Bunnik. Parkeren kan voor de kerk t.o. het restaurant

Kosten:
€ 15 per deelnemende auto voor routeboek, rallybord en bijdrage brandstofkosten uitzetters)

Programma:
19:00-19:45u – Ontvangst
19:45-20:00u – Briefing (uitleg kaartleessysteem en vragen beantwoorden door uitzetters)
20:15-20:30u – Vertrek deelnemers (om de minuut)
21:45-22:00u – Binnenkomst deelnemers
22:15-22:30u – De-briefing door uitzetters