Night Challenage 2015 ism Range Rover Trust

De donkere dagen voor Kerst, klassieke auto’s die al of niet vrijwillig de winterstalling in gaan… Voor de leden van de Range Rover Trust en de Scimitar Club Nederland is juist dát het moment waarop ze al een heel jaar hebben gewacht. Want zij weten dat er dan weer een Night Challenge wordt gereden!

Net als vorig jaar weer een mooie rit met een opdracht: volg de route die staat ingetekend op de kaart en probeer de route zo te rijden dat je zo dicht mogelijk de ingetekende ‘grens’ benaderd. Ofwel: kaartlezen met grensbenadering. In tegenstelling tot vorig jaar (dijken en weilanden met veel mist…) dit keer in meer verstedelijkt gebied waardoor er minder kans op avondmist is. En een kortere route, slechts één systeem (grensbenadering), we houden het wat laagdrempeliger dan vorig jaar!

Doen jullie mee? De uitzetters hopen op een mooie opkomst, want er is toch weer aardig wat tijd in gestopt. Vooraf aanmelden via e-mail (SCN-lid Cees Huisman) is noodzakelijk i.v.m. productie van routeboeken en rallyschilden.

Samenvatting
Start en finishlocatie: Hotel Mijdrecht Marickenland, Provincialeweg 3, 3641 RS Mijdrecht
Kosten: € 15 per deelnemende auto voor routeboek, rallybord en bijdrage brandstofkosten uitzetters)

Programma:
19:00-19:45u – Ontvangst
19:45-20:00u – Briefing (uitleg grensbenadering en vragen beantwoorden door uitzetters)
20:15-20:40u – Vertrek deelnemers (om de minuut)
22:00-22:30u – Binnenkomst deelnemers
22:45-23:00u – De-briefing door uitzetters